Jan 4, 2010

soseh sosej sosah

sedang-sedang melayan gila majalah al-islam bulan ni punya aku pon mcm terpikir:
  • lusa tu dua ari selepas arini ke?
  • tulat pulak?
  • hari-hari?
oke lupakan saja. aku mula mengarut. tapi kali ni nak cerita lain sikit. cerita yang berlaku sekitar aku sejak awal tahun ni.

"kau mungkin suka tapi kena konsider pasal orang lain, banyak cerita buruk dah dengar pasal dia"

ha cuak tak dengar. haha. bukan apa tapi benda ni mmg complicated. siapa sangka benda kecik yang kita ingat tak besar sangat boleh jadi mcm tornado atau taufan. its really terrible and horrible man! aku tak tipu. cuma nasihat aku kepada mereka-mereka yang masih kofius terhadap something adalah hanya merujuk kepada pakar iaitu Allah dan family kita. hanya dia yang tahu apa yang terbaik buat kita.

sekelip mata hubungan yang rapat boleh jadi renggang. sebab? orang yang buduh dan hanya nak menganggu ketenteraman orang lain. so berwaspadalah sebab benda ni berlaku depan mata. tenkiu.

p/s : take care dan ingat semua ada menyokong dibelakang. papehal cerita je dengan aku, emak and ayah.


orang cakap muka aku ade sikit2 macam emak aku. tapi aku tengok aku banyak rupa ayah aku.


muka tahan kencing dalam kereta. sejuk nak mampus.


p/s : mane duit tak masuk2?

4 comments:

faiq said...

kalo duit dh msuk..jgn lupe mekdi

eza roslan said...

oke. tak lupa punya mekdi ko ;))

faiq said...

yes! tmpt n mase jgn lupe bg taw aku? promis!

eza roslan said...

ngee, insyaallah. ceh ceh. takut siot janji2. nnt kang langgar janji ko sumpah aku jd puteri cantek pulak. haih