Feb 26, 2010

ape yang kau nak cari lagi?

kenapa harini aku rasa puas? tahap klimaks memang tepat pada masanya. kau jangan salah sangka. tahap kemuncak membersihkan bilik. sebab aku die memang dah sah-sah kategori "last minute", so semua dah tak rupa ape dah.bilik pulak kaler pink dan dapat pulak dekat aku yang tak berapa nak pink memang kelam jadinya.

semalam aku makan banyak sebab member aku buat makan makan. sedap sampai tak boleh nak bangun. so sampai rumah pon dah lewat aku decide nak menyanyi dah mendodoi diri untuk tido.

azam aku satu je pagi ni, "cleaning out my room" . its done. today's learning objective is achieve. ntah ape jadah la aku mengarut. bilik dah kembali teratur. bangga sial.



 


kau ingat aku tipu ke? tapi this is only one part je. part laen wc tak boleh rotate 360 degrees. direct uploads. segarsegar.
p/s: besok makan free lagi.

No comments: