Feb 11, 2010

bila sampai seru aku pon akan kahwin.

Mari sini semua aku nak cerita sikit. Ini pasal minggu yang menyeronokkan bagi aku. Haah betul tak tipu punya. Korang ingat tak aku tension sebab kena jadi fesi orientasi budak asrama? Ingat tak. Ye aku bajet aku tak boleh buat benda alah ni sebab aku memang tak suka buat kerja-kerja baik cenggini. So atas kawan-kawan aku buat then dapat team budak yang best. Gile selamba tapi otak semua cerdik. Ni nak belagak sikit neh sebab group aku dapat nombor dua. Group terbaik. First day memang semua macam down sebab tak dapat banyak wang. Then aku mcm bagi doang ganjaran nak motivate. Hari kedua semua semangat gila dan pasal hasil kreatif kena create kapal terbang 2020. Otak kau orang memang gempak sial.cikgu salute kat kome semua.

Budak group aku cakap kat aku “cikgu, semua dapat je duit. Group kita orang tak Nampak ke?”

Aku jawab “sabar la weh. Jangan exposed awal2 takpe. Ade mase lagi. Tunjuk skill part laen oke”

Aku bangge sebab si ketua tu memang kepala otak bagus. Gile pulak tu. Tambah2 aku pulak fesi. Memang kena sangat laa.

TAHNIAH BUDAK GROUP AKU. (aku rase student aku memang tak tau aku ade blog)

p/s : nak soping raye cina. Aku nak pow orang yang bergaji cukup2.

No comments: