Feb 16, 2010

ini hal perempuan

oke aku dah settle satu masalah. aku decide aku dah cerita pasal masalah aku dekat emak. pasal kemurungan salah seorang membe aku terhadap aku. betapa dinginnya dia dalam minggu tu. siot aku memang terasa gila babi tapi mulut aku tak cakap. 




then aku jugak decide bahawa aku kena jugak terus terang dan tanya kenapa dan ape masalah dia. aku selamba sms dan kami memang serasi. die cakap ape yang die tak puas hati dan aku pon cakap ape yang aku tak puas hati. sama sama mintak maap. oke fine. aku tak mintak benda2 kecik jadi besar tapi aku mintak lebig rasional sikit la. tu aje. hal kita tak payah libat orang lain. thats all. 

we're getting better now. betul jugak cakap labi. thanx duh.




p/s : aku dengan die dah lame dah kawan. ni kalau hal2 kecik ni je saje nak gugat aku rasa tak payah la. dear kawan, aku nak nasihat sikit jgn campur aduk hal bf dengan kawan2 kita. nanti jadi mcm aku. konpius membe aku soang neh dok hangin dengan aku ke dengan bf die. hahaha. bahaya tak?

2 comments:

noie said...

huuhuhuhu pernah gak gaduh ngan member baek... sebab ade yg kaki sibuk... cehh.. sabar je le

eza roslan said...

tu la kann..
kena pandai give and take