Feb 7, 2010

kalau hilang nak cari celah mana?


Cuba kau respect orang boleh tak. Die pon manusia jugak. Ade perasaan. Bukan die mintak pon nak jadi macam ni. Teruk sial kau mendiskriminasi. Mcm tak ade kepala otak. Kau ingat yang normal tu semua baik sangat? Jujur sangat. Tak. Kau memang bodoh. Kita pandang orang biar guna akal. Harap ade otak je tak berguna jugak.
 
 
 
 
 
 
AKU TAK LAWA TAPI AKU ADA OTAK DAN AKAL YANG BERGUNA. 





p/s : tepuk dada Tanya selera, aku rasa nak makan kerabu perut pulak.

4 comments:

emud said...

ape kes nie???

AidaN aMoy eTuc said...

sabar weh~

Anonymous said...

Nk respect cm ne klu 0rg tu tak respect diri nya sndiri,dia yg mendiskriminasi kn diri nya sndiri,perlu ke hormat org cm tu? Yg boleh join dia,truskn la,harap bkn merosak kn lg la,cuba pujuk utk sma sperti insan normal,bkn kami tak respect,tp mahu dia sdr akn ksilpan nya,kami ttap b'tegur sapa dgn nya..tak perlu meng api2 kn nya..peace

eza roslan said...

emud : ini kes mcm cilaka punya orang takda respek dekat orang lain

nadia : aaku je kot banyak sabar

anomymous : eh kau cuba pikir balik. ade tak die mintak jadi mcm tu? tak bukan. die ade hal die. eh jap.aku kawan semua orang. aku tak diskriminasi. hahaha