Mar 15, 2010

dah mula kena bukak buku fizik

"eza, tolong buat tuiysen dekat budak-budak form5 tu. subjek fizik ya sebab terdapat diskriminasi kaum la dalam kelas tu"

bermula lah study week aku. hendak study fizik. memang style la. aku pon rasa teruja dan terlebih eksaited sebab kata-kata akhir die "you can makes extra money" so paham-paham jelah.


p/s :ikhlas deliver apa sahaja sebab tak ada makna kau amik duit orang banyak2 dan lastly ntah ape jadah kau buat. sangat tak elok. SENTIASA INGAT PESAN MAKBAPAK.

2 comments:

faiq said...

weyh aku pun da nk msk ngaja x lame ag...

tp primary school la...br praktikum geng

eza roslan said...

yeke faiq?
give me 5!