Mar 24, 2010

jom pergi singapore pulak

ini memang dah dapat gesa nak update entry terbaru. whoopss. tadi aku menyesal oder ktiow kerang pedas. mampus die letak banyak cili padi. pedih sial. malam-malam memang tak busy buat lesson plan dan teaching aids. budakbudak masik pekse so aku dah tanda ketas matematik doang. so far ade yang mcm nak terberak, terkincit pon ada. tapi segala usaha mcm berbaloi sebab ini baru exam penilaian satu. saje nak test power. budak kelas bawah pon dah boleh lulus aku tengok. so boleh la dibangga kan cuma kepada yang tak lulus nak aje aku sekeh kepala dengan kepala paip. haha.

just wait for jumaat. berlambak kerja nak buat. mural pon satu hal. budak nombor die suruh melukis dan mewarna memang tak jadi la jawabnye. macam2. orang suruh kita buat. jangan nak banyak songeh.

p/s: nana ajak pergi singapore 24 bulan 4 ni. nak pergi ke tak? nak!

No comments: