Mar 23, 2010

siapa cakap ?

selamat pagi. wah entry pagi pada waktu sekolah memang seronok. week ni memang aku boleh goyang kaki sambil buat worksheet. yahoo. students semua ade exam so memang heven la. hahaha. masuk kelas jaga exam lepas tu marking kertas. sempoi habis hidup seminggu ni.

muka tak berapa nak cun pergi sekolah sebab demam. ubatubat belum habis dan kena habiskan jugak. moga cepat sembuh. suasana bilim guru aku memang sejuk ntah kebetulan arini hujan tak henti. so nak tido tak remaja lak tindakan so aku niat maen facebook dan update belog aku aje. 

3 comments:

EmY yuE said...

eza,asek demam je nih..jage kesihatan leklok ;)

eza roslan said...

tula emy dmm je memanjang

EmY yuE said...

cian ko, cuaca tk menentu kot..