Mar 31, 2010

student paham aku seronok

oke harini dah hari rabu. planning nak berpicnic dekat teluk batik beramai-ramai minggu ni tak jadi. CANCEL sebab ade LADAP (latihan dalam perkhidmatan) dekat sekolah. tak jadi nak overnight, tak jadi nak buat unggun api dan jugak telentime. shit. bila plan mesti tak jadi. so jadi budak baik duduk sekolah pada pagi sabtu yang hening. maybe.

aku rasa next time baru boleh nak pergi ramai-ramai la kot. dalam minggu ni aku dah mengajar student chapter baru, MATHEMATICAL REASONING. statement or not statement/ seronok betul sebab aku boleh buat banyak contohcontoh merapu nak ajar dalam kelas sebab memang bab ni kena relates dengan daily life situation. happening betul. hopefully my student boleh ikot dan paling penting mereka paham konsep.

 

No comments: