Apr 19, 2010

happy gila semalam. sama gila sama sewel.

aiyoo penat gila seharian berjalan. bukan seharian la jugak tapi petangpetang. semalam adalah hari yang best gial unexpected sungguh! terimakasih belanja, terimakasih sunway piramid. so memang berbunga gila. apabila semua semakin jelas. tanpa selindung. kau memang gila. totally makes me happy! hahaha. terlampau betul kot kata-kata aku. anyway memang heven tapi lagi best kalau semua ada. takpe laen kali boleh.


kau cuak sebab jumpa parents aku tapi aku suruh die cool je sebab bukan ade ape ape. nebes kot sorang sorang. cool siot. oke takpe aku tak nak cerita banyak. takut takut ada yang tersinggung. tapi sedap gila kalau makan apa yang orang belanja.hehe


p/s : best boyfriend forever!

4 comments:

EMPORiO said...

spe datang umah???
hikhik.. :p

NanaJohn said...

ehem2..jumpa apid tak ajakkk!!!! uisk.

eza roslan said...

mane ade orang datang uma.



oke nanti kita g same2. die pesan jangan pakai skirt yang dulu tu. kehkeh

NanaJohn said...

haha..tak2 aku takkan pakai skirt lagi bila dgn dia..hahaha