Apr 9, 2010

semalam aku nampak

Morning semua. Semalam petang aku lepas baru bangun tido tibe-tibe mate aku gatal. Aku gosok dan tak sampai seminit dah bengkak. Merah gila.

Dalam pada masa yang sama dalam kepala aku dah terlintas sebab tadi masa dekat sekolah aku terserempak dengan budak sakit mata. Aduii. Memang sah la ni. Aku pon ape lagi dah neves sebab ini la yang paling aku tak suka, leceh.

Lepas magrib je membe aku tolong bawak aku g clinic. Aku bajet sure kena mc esok. So mc kena vali oleh gvrnmnt then dah tanya2 dekat nurse tu die cakap better g ospital. Aku pon tanpa banyak cakap g jela. Tak lame pon tunggu then doctor tu siap menganjing aku lagi “u nak balik Melaka ke esok?” bingai betul. Hahaha.

So balik terus makan ubat titis-titis amende ntah kat mata aku terus mamai tido. Then pagi ni dah mcm oke je. Merah ade lagi. Tapi taik mata takde sangat. Hahaha. Malam tadi talipon mak aku siap die boleh gelakkan aku lagi.  Hampeh.

Aku rasa sampai petang mata pon da oke la kot. Hehe. Thanks doctor!




p/s : bangun lewat haihss

No comments: