Apr 16, 2010

seharian yang cukup bahagia

wooppss wooppss. lama betul tak update belog. busy gila woh dan tambah capaian broadband yang tak matang. so sekarang ni suda di melaka. thanx dekat zakri yang bawak aku balik. hehe.

so nak cerita pasal malam tadi. tak tau kenapa heppy sangat berborak di talipon. lama tak borak rupanya kot. pandai ambil hati buat aku berbunga-bunga kembali. and membuatkan aku totally rindu even buat poyo tak berani nak cakap setelelah didesak.

tak lupa jugak kepada zakri sayang, lama gila tak jumpa dan bila jumpa macam gila jadinya ;)

esok ada date dengan nana dan mate. tak sabar betul. katanya nak pergi picnik lagi. weehooo. nak pakai baju ape eh?


p/s: dalam hati masih jugak ada rasa

No comments: