Apr 18, 2010

talk with side

ya berjumpa lagi dalam weekend sunday yang bakal memberansangkan hormon aku. tak cukup selamat tidur tadi sebab hujan dan sejuk. so pundi kencing pon mcm longgar semacam je.

semalam dah eksaited tapi harini maybe double eksaited. tapi aku tak boleh nak sasar lebihlebih sangat, orang cakap tengok keadaan sebab selalu kalau aku yang eksaited kesudahanye memang suck. so lebih baik aku kontrol aja rasa tu.

p/s: lapar pagipagi

No comments: