May 16, 2010

balik melaka

arini aku eksaited basuh kereta, check minyak hitam, dan air. esok lepas sekolah boleh gerak balik melaka. tapi ade satu benda aku cuakcuak iaitu barang. banyak barang dan aku rasa mcam tak muat kereta. haih. nasib baik balik sorang2. mak aku cakaap suruh sumbat je semua.

ini first time aku balik sorang. selalu parents aku datang tolong kemas barang. kali ni doang busy dan aku kena buat sendiri ni semua. takpe kan. belajar2.








p/s : aku dah tukar ringtone "it must been love" roxette tapi kau nak tau ke siapa yang first call sekaligus merasmikan ringtone talipon aku? berdegup jantung bila bait2 lagu berbunyi "it must been love but its over now"

No comments: