May 12, 2010

contest contest!

oke untuk contest ini aku telah pilih gambar yang baru di capture dua hari lepas. SENYUMAN MENAWAN? tak jugak sebab bagi aku senyuman adalah paling menawan aku adalah saat aku tergelak dan tersengit dengan bukaan diameter lubang hidung sebanyak setengah sentimeter. so takde la menawan sangat pun kan. anyway aku just try mana tahu rezeki lubang hidung dan gigi mancung aku menang. tapi orang selalu cakap aku manis kalau senyum, tak tau la celah mana yang manis tu. thanks kepada penganjur. hehe

No comments: