May 8, 2010

happy mothers day




so harini adalah hari sabtu. muka pon ceria gila sebab baru bangun tido. pagi pagi dah pergi sekolah ada st john. seronok suruh budak kawad (padahal aku pon tak reti kawad)

lepastu ade suprise cake dari students dekat Pn Khor. HAPPY MOTHER'S DAY.

HAPPY MOTHERS DAY.
the best mum i ever had.
JAMILLAH NEKMAT, anak kau yang gila ni tengah rindu. (terus call mak dan malangnya kena boo sebab kena g sekolah pagi pagi. mak tengah shopping barang ida. jeles!)

anyway. I LOVE YOU MUM. sob sob sob. nak peluk nak peluk! tapi takpela. mak dah call dulu.


SEMOGA TAKDE EMAK LAIN LAGI (peringatan khas buat ayah..hahaha)







p/s : sayang emak sayang ayah juga ;)

No comments: