May 10, 2010

lawat lah album dekat facebook aku

Terasa malam ini nak menulis sikit cerita pasal petang tadi.

Tido mati macam tak ingat dunia dan bangun bangun  terus bersiap sebab aku bajet nak ke kedai bundle Bandar baru dulu. Dah lama dah usya situ. Tapi lepastu aku decide terus ke lokasi. Rumah Kamal jugak jadi habuan. Datang datang je aku dah teruja tengok sawah. Terus park kereta rumah die dn bergegas bergerak lalu batas. Gile lawa weh dan sumpah aku tak pernah raba or sentuh padi yang tengok kuning siap dengan pokok. Gila memang gila. Ayah kamal pon ade. Dah puas tangkap tangkap aku lepak keringkan badan sambil petik buat mangga muda. Dan yang best sekali dapat buah kuini jugak. Bau satu kereta.

Mak kamal ajak masuk minum dan terus aku selamba masuk dan dapat makan kek dengan keropok. Lega sikit tekak.  Hazam pulak mintak tolong amik die dekat ipoh. Bas ke teluk intan dah terlepas katanya. Aku mengiyakan saje. Dekat magrib jugak mintak diri nak balik dengan alasan nak amik kawan dekat ipoh. Aku isi minyak dekat petronas nak terus ke ipoh.

Zoppsss!  Sampai rumah pon dah pukul 12 lepas makan makan dekat Bandar baru. Lepak minum lagi. Tu la aku cakap. Perjalanan yang tak dirancang.







p/s : hahahaha gambar semua dah upload. jenguklah facebook aku.

1 comment:

EmY yuE said...

cantek!..pndi ko carik scene ehh ;;bravo