May 3, 2010

observe dah habiss!

oh oke harini memang puas sebab lecturer dah obeserve kali kedua. so dah lega semua. tadi pagi pagi dah kena observe. semua berjalan dengan lancar sekali. aku sangat puas hati.

"anda mempunyai gaya seorang guru, students pon nampak sangat selesa berinteraksi dengan kamu. kamu nampak sempoi dan suasana kelas agak menarik dan fun! "





hahahaha terimakasih en halim. penyampaian pon bagus tambah sengan suara kuat. cuma aku nak bagi tips dekat sape yang belum di observe





pertama:
suara kena kuat tak kira apa sekali pon sebab ia bukan sahaja menarik perhatian students kita tapi lecturer kita jugak. die akan eksaited nak tengok kitaa. situ ada markahh banyakk tauu

kedua:


refleksi harian kena komplete tau. jangan malas malas buat refleksi.

ketiga:
handle with care. cuba buat sesuatu yang menambat hari orang. bukan nak bodek tapi tu memang kenaaa. hehehe.


itula serba sedikit tips yang aku boleh dapat. thanks students semua ;)





p/s: dua minggu lagi

No comments: