Jun 24, 2010

siap siap lah

aku dah tekad. buat dual pilihan yang terbaik untuk semua. yeahaha.belakang belakang lain cerita la. aku nak yang sekarang. semoga lebih baik!




p/s: dulu aku tak lawa kau tak pandang. sekarang kenapa datang?"

Jun 23, 2010

something stupid

semoga segala dipermudahkan. setelah semua aku buat untuk satisfy orang sekeliling, mcam mane lagi.
























p/s: selamat lah

Jun 22, 2010

contest mata menawan

 



kontes mata menawan? oke aku teruja sebab aku memang kebetulan dapat pose gedik yang buat mata aku menjadi mcm lawa. so tak kisah la nak menang ke tidak. anyway aku konfident sebab mata aku sangat menawan kalbu. hahahaha.

so aku akan tag nana dan betty. ehhee. jom join jugak ;)

Jun 21, 2010

horribly well

suka lah!

makhluk kecik yang comel.








p/s : alamak gambar haziq je takde.

fill in the blanks

hati tak tenteram dua tiga hari. kenapa kenapa. aku tak aspek lebih pasal life. just boleh have fun. memang dalam  kepala otak aku fun sahaja yang diingat. parents aku pon dah mula risau. " mana bf kau ni"

aduh mak cemana aku nak cakap. aku belum terbuka lagi. fulstop.


paling aku ghairah bila emak dengan ayah cakap mcamni " kau nak yang mana satu ni?"



p/s: anak emak, anak bapak. senang cerita kita happykan mereka dulu.

satu per empat dah komplete

ini waktu pagi: hari hari biasa. bangun tidur, sarapan, dan...

tengahari pulak: tidurkan ketiga tiga makhluk comel kecik. mula2 arisya masuk buai then bagi susu. kemudian diikuti azim dan haziq. cantek. semua tido aku boleh online. auwww. babysitter berjaya

petang-petang : ambil dayah balik kerja pukul5.30 tapi kadang2 keluar awal dengan mak nak shopping beli barang. bawak dua si kecik. arisya dengan haziq, azim dah balik awal.

malam gelap : buka cerita dekat tb. tengok takpon online. mane2 yang berkenan.


isnin sampai jumaat kerja penuh. tolong emak aku memang syok. tapi weekdays jugak aku merengek nak keluar dengan nana. tapi tak sampai hati nak tinggalkan emak jaga bayi2 di rumah. so akan keluar enjoy dengan nana weekend sahaja.


p/s: harap semua dah senyum2 dengan cerita hari ini. hahaha

satu malam

semalam bawak emak tengok wayang. lagenda budak setan. layan je even cerita tak berapa nak best. mula2 je setat oke. dapat tiket pon dah pukul 10 malam. ape lagi memang gerenti balik tengah malam. mak kol ayah cakap balik lewat. ayah cakap oke. (bapak aku mmg sporting) dah kemudian sementara menunggu nak masuk adik kecik aku farhan dah kebuloq nak makan. g jela makan.

hah! tu je la nak cerita. aku balik terus tido. hahaha

sukma

musim musim sukma memang seronok. hari hari pwergi stadium hang tuah tengok bola malam malam. itu aktiviti wajib aku dengan mak and adik2 lain. kuasi menjadi santapan berbisa sampai kadang2 semua konfuse sokong mane. lawak betul. anyway kaki bola yang mewarisi ayah jugak tetap terbaik.


takraw. aku suke pasukan sorak die. haha

satu soalan cepumas

kenapa orang suka cakap " ala, muka macam die semua die layan" aku dah terkena. semua ingat aku jenis layan orang ke. g mampus la weh.


so senang cerita i like the way i am. im not interested on you tu pon nak sakit ati ke. aku bukan nak down orang tapi kalau sikap kau nak berkawan dan menggatal so kau boleh blah. setakat nak kawan and nak layan cerita seks kau pon tak best jugak weh.




aku memang dah malaas nak cerita pasal ape jadah bunga2 ni. pening kepala. balik aku bawak emak pergi shopping, tolong ayah basuh kereta. lagi style.


p/s : nak cerita ape lagi?

susah jugak

semua mesti tertanya-tanya ape aku buat sekarang kan. semua tanya aku kerje ke tak ape ke. so sini aku nak menjawab lah setelah lama mendiamkan diri aku.

firts of all aku mula2 dah kerja dekat lovely lace jusco bandaraya tapi aku rasa tak masuk sangat dengan jiwa rock aku ni. aku benti.

kebetulan emak dah tambah anak jagaan satu lagi so kerja emak dah bertambah jugak. hajat aku nak kerja and dapat duit shopping tak terlaksana sebab aku ni pemalas kerja syif dan hanya layan ofis hour je.

mak pulak cakap duduk rumah aje. anta farhan g sekolah, anta dan amik dayah balik kerja. g pasaar. then emak akan pay awak. kan senang cerita. duit minyak kereta semua ditanggung oleh ayah. wah lauuu.


tulapasal aku busy mcam orang bekerja jugak. kerja dengan emak. tapi boleh berjalan2.

rasa hati

lam betul tak menyimpang menulis. banyak gile dah pendam kot since ida dah bawak balik belajar laptop aku so menulis pon dah kurang.


menulis pon sekadar nak amik resepi

Jun 2, 2010

we love melaka.
















p/s: akan diupload lagi

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/ezaroslan

gmbar

gambar sekitar di KOTA MELAKA akan di upload segera ;)








SEMUA GAMBAR DI SINI




P/S : thanks to nadia kamal, cdek, dan shazliana

sekitar birthday dan sewaktu dengannya 23/5/2010

aku rasa lama gila tak update belog. busy gila dekat rumah. busy gila jumpa kawan kawan. anyway aku rasa gila seronok dapat duduk rumah. semua dah settle. so now im waiting for my results. 
















dooomm!

my siblings. tiga2 dara  hehe


me and dayah





my birthday cake..sweet 23..

adik saye. hahaha



p/s:happy