Jun 21, 2010

satu per empat dah komplete

ini waktu pagi: hari hari biasa. bangun tidur, sarapan, dan...

tengahari pulak: tidurkan ketiga tiga makhluk comel kecik. mula2 arisya masuk buai then bagi susu. kemudian diikuti azim dan haziq. cantek. semua tido aku boleh online. auwww. babysitter berjaya

petang-petang : ambil dayah balik kerja pukul5.30 tapi kadang2 keluar awal dengan mak nak shopping beli barang. bawak dua si kecik. arisya dengan haziq, azim dah balik awal.

malam gelap : buka cerita dekat tb. tengok takpon online. mane2 yang berkenan.


isnin sampai jumaat kerja penuh. tolong emak aku memang syok. tapi weekdays jugak aku merengek nak keluar dengan nana. tapi tak sampai hati nak tinggalkan emak jaga bayi2 di rumah. so akan keluar enjoy dengan nana weekend sahaja.


p/s: harap semua dah senyum2 dengan cerita hari ini. hahaha

No comments: