Jun 21, 2010

satu soalan cepumas

kenapa orang suka cakap " ala, muka macam die semua die layan" aku dah terkena. semua ingat aku jenis layan orang ke. g mampus la weh.


so senang cerita i like the way i am. im not interested on you tu pon nak sakit ati ke. aku bukan nak down orang tapi kalau sikap kau nak berkawan dan menggatal so kau boleh blah. setakat nak kawan and nak layan cerita seks kau pon tak best jugak weh.




aku memang dah malaas nak cerita pasal ape jadah bunga2 ni. pening kepala. balik aku bawak emak pergi shopping, tolong ayah basuh kereta. lagi style.


p/s : nak cerita ape lagi?

No comments: