Jul 17, 2010

nana dan mata ;)

sambil sambil menunggu si mata amik aku, adalah lagi baik aku menulis sikit-sikit. tak sabar nak pergi rumah nana. rindu gila dah kat dia. maybe kitaorang akan ke pantai dan jonker street. boleh serabut kepala kalau duduk terperap dekat rumah ni. so tonight ladies night. have fun dan bercerita apa sahaja. (kalau ade pillow talk dah buat dah)


this is the way im express my feeling. with besties. i love them ;)

eh got to go. nak siap2. daaa. tunggu entry seterusnya ya ;)




p/s : nak pakai baju ape ek?

1 comment:

dayana said...

bukan setakat serabot je tahap beku otak terperap je di umah..enjoy at de beach memg besh..weee..=)