Jul 26, 2010

saya terpaksa menipu

hye. im just back to melaka.


seronok gila jumpa nenek dan auntie aku serta kazen-kazen aku dekat putrajaya. maklom la nenek dah duduk sane so we have to go. no more kampung. haha. yang paling best dekali keluar jalan-jalan dan shopping dekat alamanda dan makan makan dekat kajang. sesekali terasa rindu dekat arwah atuk. kalau atuk ade lagi best. seronok tengok emak dan ayah ketawa riang bercerita dan sesama kazen melepak2. rindu saat macam tu lagi. bukan senang nak jumpa dan kumpul semua.



 so weekend aku memang cukup fun sungguhpon gaji aku tak masuk lagi. babi la.


so pagi pagi aku gerak pergi upsi amik transkrip dan terus pos ke KPM. settle sudah.





p/s : jauh dan jauh hahahahaha

No comments: