Jul 15, 2010

why man can't say I LOVE YOU

aku mula nak terpikir nak tulis benda alah ni. selepas siasatan dijalankan (aku memang suka menyiasat ni) aku dapati lelaki memang susah nak express feeling dia. hahaha. aku dah puas buat ujikaji. kenapa ek?

9 comments:

engineer cabuk said...

wah, dah ade bf la ni yer..congrats babe!! ;p

eza roslan said...

aku cakap aku hanya jalankan siasatan je.

still single ;)

Anonymous said...

not all men, ade yg slalu sebut tp pmpn lak jual mhl smpai 10x kte ucap, 1 baru die bls.. tu pun 'me too'.. sbr jelah...

eza roslan said...

hmm hmm
maybe dia tak tunjuk kot tapi dia sayang. hehe

engineer cabuk said...

STILL SINGLE? EHEM2.. ;P

eza roslan said...

ehem ehem. sakit tekak eh. hahaha

engineer cabuk said...

Hehe..kat melaka ke skrg..hehe

eza roslan said...

aah kat melaka. bumi hang tuah ;0

engineer cabuk said...

hehe..bumi hang jebat jgk tu.. ;p