Aug 9, 2010

the one i really proud.

pernah rasa ade best girlfriend tak? jeng jeng jeng..

dalam dunia ni aku mmg rasa bersyukur pada ALLAH sebab memang kurniakan aku kawan-kawan yang sangat penyayang. tu yang paling aku nak bangga sekali. oke, my best gila girlfriend is nana. lama gila kawan. tak penah sikit pon kami lupa antara satu sama lain. since form 4 aku pindah masuk sekolah baru. takde kawan and she's one of my first friend dekat sekolah baru tuu.

ape aku bangga lagi pasal die?

she's the one who understand me sebab kitaorang memang jenis tak ramai kawan. pergi tuisyen sama, balik tuisyen sama averything sama. bila ada beli baju baru mesti aku adore nak baju macam dia even aku chubby sikit. hahahah!

nana terer gila fizik masa dekat sekolah. jeles tau sebab die mesti dapat kira momentum la, speed la. semua pasal fizik bagi dekat dia. aku setakat boleh kira molekul dan atom2 je. best mmg best zaman sekolah.

masuk matrix pon sama2. hehe. tempat tido je tak sama. belok sebelah tapi mesti hari2 jumpa sebab kuliah sama. makan pon sama-sama. aku selalu pinjam beg and sweater die. (muka tak malu) .bila weekend kami adalah orang yang sentiasa fly even bukan hari outing untuk perempuan. yeah! sorok2 dengan pakgad tunduk dalam kereta. nak balik rumah. makan sedap2. selalu tumpang nana balik jugak. hee.

bila bulan puasa masa matrix mmg best. makan berbuka mesti sama-sama. nana selalu bawak balik lauk. kita share2 makan. kalau tak puasa aku selalu rompak dekat bilik die. nana banyak koko krunch dan susu.

setahun dekat matrix pon habis. nana pergu ukm, aku pergi upsi. bagi aku dekat gila je. dua minggu sekali pon boleh jumpa. selalu la muka tak malu ni tido atas katil dekat ukm tuh. yang penting luangkan masa bershopping dan jalan jalan. everything we share. ketawa, nangis, kesesakan duit, dan macam-macam la lagi. empat tahun beb. semua benda yang sama. empat tahun mcam sekejap je.

nana buat master, tu tambah aku lagi bangga. aku jelous teramat weh. sumpah tak tipu punya. tapi mmg bangga gila la weh. dah master aku tak penah dia lupa. tak pernah abaikan aku. tak pernah nak sombong dan bangga diri, i love the way she is. sangat menyenangkan (ni bukan puji2  tau. serius ni) hahaha.

and now, she's starting her life with new environment. yes. membina kerjaya. and i hove everything goes well. semoga kita sama-sama berjaya. amin.




p/s : really can't wait for my turn. tik tok tik tok tok! 

Kau ade ke kawan mcam ni?

2 comments: