Sep 15, 2010

reunion kebetulan ex SMDDians

VENUE: VILLA ROSLAN SHARIF
TIME : 9.00 PM
DATE : 14 TH OCTOBER 2010 (6TH HARI RAYA)


tak sangka boleh berjumpa dengan semua kawan-kawan masa di sekolah lama. miss you guys!



semua seronok gila cerita masa zaman sekolah. hehe. rokok jangan cakap la. nonstop. berkotak2 weh.



antara dara yang hadir. bazilahdan linda. kami memang kekurangan kawan perempuan. ini semual sekelas masa; form 2


meriah hari raya aku. ini antara yang hadir. ramai jugak yang tak datang. hishhh



sabit amik gambar. semua posing maut



kekasih lama. masih macam dulu kepala kami. tak ubah pon. sama je gila.



sabit cakap aku tembam, hahaha. die tak perasan bahawa dia pon gemok jugak ;)



sebelum balik ;)



geng masa dekat sekolah. peluk cium pipi hahaha.



sibuknye si syauqi mintak address kami. ade yang dah nak kahwin so nanti senang post kad kawin hehe

isdirani masih berbaju melayu. hehe



tulis la alamat tuu. senang nak anta kad kahwin nanti ;P



mirul tengah makan. masuk pinggan kedua hahahha



ade macam artis tak? kehkeh. siapa yang tuan rumah ni sebenarnye?


memang mendatangkan kemarahan ramai pihak lepas kami publish gambar nii. hahaha









p/s: majlis tamat pada pukul 12.30 malam. semua puas hati. yeay seronok. event ni akan diteruskan seperti selalu ;)

No comments: