Oct 22, 2010

bila jauh kita sentap sikit

Ijad dengan black semalam dah pergi bandung. sehari sebelum tu kebetulan semua cuti. melaka maju 2010. so kami spent time sama sama, lepak chill, berborak, tengok movie and tengok black main futsal. seronok gila. balik rumah pon dah pagi. so letih teramat pagi tu. bangun bangun je terus online, wahh semua bangun awal arini sebab nak packing. rindu gila woh. baru sehari tak jumpa. so aku dan yuyu keluar pergi beli kain dan baju. saja jalan jalan. memang terasa gila la. aku cakap kat yuyu kena tahan sikit. so maybe ahad boleh la jumpa. ape boleh buat. dah dekat sane semua lost. nak call tak boleh. nak mesej pon lagi tak boleh. huhu. ijad aku rindu kat kau. auh auhhh. black pon same. aku dengan yuyu duduk je rumah tak buat ape ape. kita tunggu kau orang balik.




p/s: jauh pulak rasa. padahal bukan ape sangat pon. tapi dah terbiasa. we will miss you!

No comments: