Oct 22, 2010

orang ke BANDUNG

harini hari kedua doang takde. aku betul betul rindu dekat ijad. rindu dekat senyum black. dengan yuyu pon aku rindu sebab aku macam sunyi gila bila dia tak online. oh ape rasa nii? eza kau kenape eza. dah gila ke hape. baru dua hari takde kau dah macam ape. ish ish. jangan ikut sangat perasaan tu. nanti merana.

aku rindu sebab pagi pagi tadi aku pergi kerja takde orang mesej mengacau good morning ke hape. aku rasa lain. siot dak ijad tak tinggal ape ape pesan nak pegi. kau memang laa ijad. takde orang nak geli geli kan hati aku. malam malam pon macam boring so habis semua gambar aku tengok balik. eh eh dak eza dah macam orang gila dahh. bukan pergi lama sangat pon. tiga hari je weh. TIGA HARI OK. so aku paham yuyu rasa macamana. hahaha.


oh ye. sebelum terlupa semalam aku teman yuyu pergi beli jumpsuit. comel gila doh. memang worth it dia beli. nasib baik tak beli sepuluh. hahaha. aku tak muat. macam sarung nangka. buat orang pandang terbeliak je kang. so si manis aku dah beli ape dia nak. bukan main happy lagi. seronok dalam rindu. untuk yuyu aku tuju kan. hahaha.


pesanan kepada yang berada di bandung, hati hati dengan perempuan sana. HAHAHAHHA.



p/s: rileks sudahhh

No comments: