Nov 2, 2010

011110

malam tadi aku, ijad, yuyu and black pegi tengok wayang. aku dengan ijad saje datang lambat lambat sebab nak kasi chance dekat yuyu dengan black. lame tak jumpa. haha.

hujan lebat pulak tu malam tadi. aku keluar rumah pukul 9.40. lebat gila. aku singgah rumah junsu amik gambar photoshoot haritu. lepak kejap. ah aku lupa pagi nak amik hairband aku dekat junsu. ok takpe. lain kali aku datang. tengok jam dah pukul 10.10. tiket pukul 10.30. sempat ke ni? hujan lebat. aku call ijad. adik dia jawab. sah lah dia tido. nasib baik adik dia kejutkan. aku cakap aku dah otw amik dia.


mak aii lebat. bawak kete slow slow. dah malam aku pon buta. ijad cakap jangan bawak laju laju. ye tak laju tapi aku tak nampak. sampai je parking luar. payung pon ade. so ape lagi. terkedek2 la aku kene basah hujan. dua dua basah. dah memang lebat kalau pakai payung pon tak guna. basah laa jugak. si ijad sengal sempat menyanyi lagu pengantin baru pulak. aku dah basahla woi.cepat2 la jalan masuk dalam. fuhh.



kesian dak black kena tunggu kitaorang. sorry gila kat kau. aku dengan ijad mintak maaf. aku tau black marah. tak tegur pon. hmm. lama lama dah ok. so kami just enjoy movie sampai habis. hujan pon masih lagi. sejuk nak mampus. lepak minum la ape lagi. pekena milo panas. lega sikit sejuk. borak punya borak. black  pon dah senyum. lega sikit aku tengok. yuyu bagi aku facial foam clinique, moisturizer. mesti lawa muka aku lepas neh. hahaha


terimakasih jugak dekat black sebab bagi kopok lekor kat kami berdua. ole ole dari terengganu. terima kasih daun keladi. kalau ada bagi lagi :)

so sekarang tunggu ole ole penang pulak :)

No comments: