Nov 27, 2010

birthday ijad

pada 24 november lepas pukul 12.00 malam adalah birthday ijad.

mula mula ingat nak ambush rabu, tapi pikir balik mesti macam dah lambat. so decide malam 23 tu buat prank dekat dia. aku mintak boy buat2 ajak die g memancing. tempat macam biasa. aku pon tak mesej dia banyak. just tanye dia nak pegi mana malam tu. die cakap teman boy pegi memancing. aku jawab okay je. padahal dalam hati memang bagus pun.hehe

dengan tektik boy memujuk, dapat jugak pergi ke tempat kejadian. meriah. segala tentera aku bawak datang. mula2 pegi jusco beli cake, air dan semua. mak and ayah aku pon pelik kenapa aku eksaited gilaa malam tu.

aku amik yuyu and terus pegi. boy dah tiba. mangsa jugak ada. cynthia pon join sekali. dalam pukul 10 semua dah ada dekat situ. semua buat buat macam takde ape ape. lepak dan borak je malam tu. tengok laut. hehe.


yuyu dah bagi aku signal suruh bersedia. pukul 11.55 kot macam tu. aku bukak bonet amik tepung. ijad masih rileks tunggu ikan makan umpan. aku dengan yuyu semua dah ready sembunyi tepung dekat bontot. jalan slow2 dekat die. tepat je 12.00 terus lah kau jadi budak tepung!! habis satu badan, jangan cakap laa. kalah zombie. HAPPY BIRTHDAY IJAD!!






dan lepastuu bukak cake dan masa untuk meniup lilin :)

terkedek2 bawak kek besar dan ditiup. semoga wish kau termakbul. aminn.


SELAMAT HARIJADI IJAD. LOTS OF LOVE FROM US!

No comments: