Nov 8, 2010

hadiah :)

aku terpanggil untuk menulis sesuatu yang manis. tadi masa dalam toilet aku sakit perut, lama sangat nak keluar. aku terpikir kalau suprise dekat orang. eh ok, contoh birthday lah. ape kata kita buat kelainan sikit. bagi surat by post ke, or by hand pon takpe. tapi kita tulis. comel tak. then tak payah bagi cokelat. kau cuba bagi apa yang sering kita sebut sebut atau suka, contohkan.aku suka sangat biri biri. i means kambing. so apa kata aku hadiahkan apa apa motif yang sama macam biri biri. tak kisah la teddy bear ke, botol susu ke. so that orang tu mesti teringat dekat kita. bila tengok benda tu. and satu lagi tips kalau nak bagi hadiah kat sape sape. make sure hadiah tu boleh bawak tidur. so hari hari dia akan ingat benda tu sebab kita hari hari akan tidur jugak kan?



wah kuat betul aku berangan. ala tapi apa salahnya. dah mase tu aku ade idea. so terus cepat cepat aku tulis dekat belog.

p/s : ok babai.

No comments: