Nov 28, 2010

menyanyi riang

malam minggu yang hebat, yeah masa untuk karaoke dah melepaskan segala masalah. ahli ahli macam biasa. aku, ijad , yuyu dan boy. lengkap. black takde sebab dia berniaga. whoa memang seronok. bantai lah menyanyi lagu ape pun. yang penting semua wajib menyanyi. semua genre ada.



ahli baru pun dah datang lagi, junsu merangkap phtoghrapher official geng penyamun membawa sekali lulu dan kecik. yeahh. tangkap gambar lagi dan semua2. happy gila.

dua jam pun habis. semua keluar dengan muka puas. terngiang2 lagu dekat kepala lagi :)



p/s: aku tak sengaja ter'sayang' kau :)

No comments: