Nov 19, 2010

raya aidiladha

sejak balik genting aku dah tak update belog. macam nak pengsan punya busy. so aku dah berhenti kerja. duduk rumah.

SELAMAT HARI RAYA KORBAN. aku tak kemana pun sebab nenek pun tak balik melaka. so aku just lepak pegi jusco dengan adik aku je.

malam pulak pegi rumah nadia kamal. lepak lagi. makan satay dengan dengan penyamun yang terdiri daripada aku, ijad, boy. nadia dan black. ade tambahan seorang lagi. pejal. hehe. kazen dak boy. seronok gila malam tu. lepak2 berborak. tergelak gelak. rasa macam feeling pertama kali jumpa pulak. love love.


riuh gelak ketawa semua orang aku tak dapat nak gambarkan. betapa mesra kami bila bersama. aku sayang dekat engkau semua.



p/s : sakit perut nak berak

1 comment:

aibaks said...

salam aidil adha..