Nov 12, 2010

syukur

syukur alhamdulillah kepada allah yang bagi nikmat kepada aku. alhamdulillah dapat jugak posting. dan yang lebih menggembirakan adalah mendapat tahu anda bakal berkhidmat di negeri sendiri. masa tu dapat panggilan talipon tuhan aje yang tahu. betapa eksaitednye. nasib baik sorang2 je masa tu. aku melompat. hahah.


and so 22 haribulan kena lapor diri macam biasa lah. hahaha. tak sabar betul. lepasni tak boleh lah nak jadi macam orang gila melepak sampai tengah malam. dah ada komitment beb. so nadia kamal, kita kena tahan dan kawal nafsu untuk keluar malam. mungkin kau boleh lagi. tapi aku tak boleh. sebab takut pengetua pon tergugat tengok aku. hahaha.


thanks dekat family. haha. mak aku lagi kejam. die mintak aku pegi jauh jauh. die cakap bila aku ada yuyu asik bejalan je. hahahaha. tergelak ayah aku dengar. ni ha anak dia dah posting melaka.

hahahah. tak tahu lagi sekolah mana. so aku tak boleh bayangkan lagi environmnent atau keadaan sekolah. harap harap dapat sekolah okay. thanks ijad bagi aku kate2 semangat yang sangat meransang aku. "kau ade rezeki punya, kau jangan risau. aku doakan kau dapat" hahaha.


thanks jugak dekat yuyu yang saban hari tak putus-putus bagi semangat dekat aku. hari2 dengan aku. masin mulut kau. hahahaha. black pon sekali lah aku ucapkan terima kasih. haa dak boy pon sama.  semua comel.




p/s : selamattt

No comments: