Dec 5, 2010

BLACK BIRTHDAY

malam tadi celebrate birthday black, hamek kau black. kau kena malam ni. aku pegi beli kek dengan yuyu dekat dataran pahlawan dulu. pusing pusing nak cari kek ape. pening  jugak. lastly pikir beli je marshmallow tu je. cukup.ajid call aku tanya dimana, dia dengan adam nak tengok wayang. aku cakap aku nak ke rumah ijad. simpan kek and lepak sana je sebab tak tahu nak kemana. so ajid decide ikut kitaorang pegi rumah ijad. so nak tunggu pukul 12 je. ambush dekat kedai black. so ramai jugak yang ada malam tadi. so semua jadi macam comel. pakai topi dan topeng. dah tak kira orang ramai lalu lalang dah. selamba. ijad pun dah beli telur. bulat pun dah datan. memang cantik lah. gambar semua aku dah upload dekat facebook. so kau orang boleh lah tengok tengok. memang heven. kami lepak dawood lepastu. kepenatan. dan acara penutup adalah menepung yuyu dengan black. hahahaha. amik kau. tapi yuyu marah sikit. aku dengan ijad tak tahu nak pujuk cemana. cool jugak. lama2 keadaan dah okay. im sorry yuyu. tak sengaja. hee.


yeahh ini kek memang sedapp

all of us..love love

yeahhhhaaa

birthday boy. hehe
SELAMAT HARIJADI ZAHARI, SEMOGA BERJAYA SELALU. KAMI MENDOAKAN AGAR KAU SENTIASA DILINDUNGI ALLAH DAN DILIMPAHI KURNIAAN REZEKI. HAPPY BIRTHDAY!


p/s : sayang sekali boy tak dapat join malam tu. takpe lah boy. lain kali kita celebrate lagi. tahun depan ye. YA ALLAH, SEMOGA KAU LINDUNGI KAMI DARI SEBARANG PERKARA BURUK DAN JAUHI KAMI DARI SIFAT HASAT DENGKI SERTA JADIKANLAH KESERASIAN INI SESUATU YANG BERPANJANGAN. AMIN.

No comments: