Dec 27, 2010

PERGI TENGOK BOLA DEKAT BUKIT JALIL

HAHAHAHAH..opss terbesar lak. weekend yang sungguh seronok di hujung hujung tahun.



24TH DECEMBER, MY MUM BIRTHDAY

emak masak nasi kunyit haritu. dan macam biasa kami makan besar. bukan main banyak lagi. tapi nasi kunyit tetap special. malam krismas aku lepak dengan doang semua (ahli biasa) kecuali ijad yang balik lewat kerja. tapi kami dah janji nak makan sama sama malam tu. so tunggu ijad balik dan malangnya nasi lemak idamannya dah takde. okay makan tempat lain je. tempat biasa tapi special sebab emak aku kirim nasi kunyit tadi. amik berkat sikit. HAHHA.



25th DECEMBER

im just spending time with family, dan kebetulan nenek balik sini. so memang spent time dengan doang je. lama gila kot tak jumpa. then malam just tengok tv dan online.




26TH DECEMBER, STADIUM BUKIT JALIL.


WOOT WOOT..paling happening. pukul1.30 petang dah gerak pegi amik ijad. lepastu gerak ke rumah ajie dan semua dah berkumpul disana. jalan pun jem. sampai sungai besi dah pukul6. orang dah mula sesak. cepat cepat amik tren ke bukit jalil. sesampai je aku terus nampak lautan kuning dan biri opps biru. memang betul2 semangat dengan bunyi vuvuzela. hahh tengok jela gambar nii..

yeah bingitnye..

tahan je telinga..

me and nadia haha

go MALAYSIA!

JELES! gambar aku takde.

1 comment:

ayano shirahata said...

mantap la eza... patutlah malaysia leh tibai 3-0... hahahha... aku g indon je la nti sokong.. go MALAYSIA go!!!.. huhuhu