Dec 22, 2010

hai selamat malam. saya baru pulang. tadi saya pergi ambil jersi malaysia dekat rumah ijad. hujan gerimis. ramai betul nak pakai jersi malaysia. eksaited. nadia amik aku dan lepastu kami nak ke dataran pahlawan. aku amik saiz s, kalau m besar. settle satu hal. ijad pun nak ikut sekali ke dataran pahlawan. nadia beli kasut. ijad sibuk cari penimbang berat. hamik kau. semua nak. so layan kan aje. survey jersi malaysia dekat kedai kedai dan kemudian makan. ijad tapau meksi dan nadia mengidam laksa dekat old town. so lepak jela old town. sejuk sejuk minum ais. lepak berborak macam macam hal bagai.

rasa macam dah lama tak lepak sama sama. padahal baru ahad lepas je kot makan sekali. haihh. tu la nadia cakap. kalau tak jumpa tu gundah gulana ye cik nadia. hahahhaa.




p/s : "at least kita kena jaga hati orang yang sayang kita tu, jangan tunjuk sangat sebab dia pun ada perasaan jugak" hebat ayat kau nadia. i like!

No comments: