Dec 15, 2010

I miss you

semalam seronok gila pergi swimming. aku pegi dengan mak nenek eca dan fiza. wan pun join sekali. even aku tak reti sangat swimming tapi aku buat buat mcam reti. eca memang power beb. aku tengok memang dah macam athlete dah. lepak lepak dan karaoke. even sedang cuti sekolah semua konon nak lepaskan tension.

lepastu lepak pegi makan nasi lemak yang sedap tu dekat bukit beruang. nasi lemak kukus. aku dah selesema dah wooii.

dan sebelah malam macam biasa, pergi tengok ijad training. setakat ni belum pernah miss lagi, hehe. memang ade je. balik je terus aku tidur. bukan main lena lagi tak ingat ape.



p/s : ............

No comments: