Jan 30, 2011

hati senang dan tenang kembali

hahahha lama betul tak update belog. tiba tiba malam ni terasa nak tulis. sepanjang minggu ni agak biasa. buat kerja kerja sekolah dan mengajar. alhamdulillah best, suka melayankan karenah pelajar. terhibur pun ade. nak marah tu jangan cakap laa. istighfar je banyak banyak.


hal diri sendiri tak banyak perkembangan. cuma emosi sikit terganggu sebab itu bulan sudah mari. so agak mereng jugak laa. banyak sepanjang minggu ni aku dengar cerita cerita sedih. punca? semua pasal lelaki. aku pun tak faham. sebab aku tak pandai pun nak ulas benda nih. aku just boleh jadi pendengar, curah lah apa saja. kesian jugak kadang kadang. aku hanya mampu dengar dan bagi nasihat. aku harap masing masing tabah je. dan jangan pikir bukan bukan. lupakan je. tapi mungkin susah, okay sabar je.


tapi ada satu cerita happy. CUTI SEKOLAH BERMULA. hooray. so boleh lepak. haha. tapi tuisyen kena ada. macam biasa ye.



p/s : gembira :)

No comments: