Feb 6, 2011

sabtu yang hebat

hai semua. aku bercuti tak update langsung belog. oraitt. selamat tahun baru cina diucapkan kepada yang menyambut. yang tak sambut pun aku ucap sekali lah. hmm. movie shaolin aku dah tengok. bukan main best lagi. semua ada cuma ijad je tak datang.










so malam tahun baru kami pegi menyibuk tengok ijad dengan black training. macam biasa lah besok cuti. so just lepak dan berborak je. sekejap je kot rasa cuti tapi yang paling best aku dengan yuyu pegi dayah nikah. seronoknya. gambar belum upload lagi. sabar ye.



semalam aku pegi jumpa nana. hehe. lama gila kot tak jumpa. sekali jumpa. amik kau. meriah lagi. boy ade, shikin ade, ida pun ade. seronok.

2 comments:

Cik Emy said...

lame ko tak hapdate. aku rinduuuu

Adamavvu said...

woott woottt