Feb 16, 2011

salam maulidur rasul

hai peep's! selamat malam. and now aku berjaya mengupdate sedikit entry. haha nak tahu kenapa? sebab kepala dah jammed dah! tiba tiba rasa niat nak menulis. padahal nak hantar email je. tersangkut pulak dekat sini.


okay ape nak cerita eh? tak banyak cerita baru pun sebab aku sekarang dah malas sikit nak berpikir. hmm. oh ye tak terlambat lagi nak wish SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL kepada seluruh umat Islam. Semoga kita semua berada dalam lindungan Allah SWT. Amin.

okay peep's, ini sahaja untuk hari ini. oh ye, seronok bila pergi sekolah bila para pelajar sentiasa mengusik dan dalam hati buat kita tersenyum-senyum sendiri.


p/s : 20 APRIL tahun Gajah. Semoga kita diberkati OlehNYA. amin ya rabbal alamin

No comments: