Mar 17, 2011

cuti sekolah

malam tadi pergi tengok movie 127 hours dengan yuyu, ijad dan black. lagipun duduk rumah memang bosan. so takpe kita spent time tengok movie sebab aku pun rasa macam dah lama tak keluar malam. hahaha. cerita yang bagi aku menggerunkan, memang real sampai terangkat bontot aku tengok. lepastu pegi mencekik, takde la lapar sangat pun sebab dah makan waffle sebelum tu. sume makan cikencop. aku tukang bedal. aku malas nak cerita kelakar, bodoh tau. HAHAHHA


P/S : pagi-pagi mengantuk, hai cuti sekolah

No comments: