Jul 7, 2011

sekilas pandang

mood : berusaha menurunkan berat badan berlebihan untuk kekal montel tapi menawan hati. bukan masa sekarang ni tak cantik tapi tak salah pun kalau kita untuk merubah sesuatu kearah positif. ini semua sebab ada influence dari fizah, ok geng. ecah tak payah ikut sebab dia dah maintan kurus. hoyeahh.

feeling : terasa sangat dimanjakan dan sungguh dihargai, hehehe. mengada jugak aku ni kan. psssttt!

discussion dengan fizah : selagi boleh memilih kita mesti pilih, sebolehnya kita pilih lelaki yang sangat sangat tulus menginginkan kita dalam apa jua keadaan sekalipun. dia akan berusaha untuk mencapai sesuatu harapan dan impian untuk kebahagiaan bersama dan tiba tiba rasa makin hari makin hampir. ohhh kena buang dulu sikap PERASAN ok, "amboi, kuat berangan ye" ujarnya. kita kena cool :) thanks ye.


betul kata fizah, sangat betul. so takla beria sangat kan kita padahal buat-buat cool je tuuuu. makkkk aii poyo tak aku? 


p/s: ade orang tu dah dapat jam idaman, radiomir panerai. memang kacak!

No comments: