Aug 3, 2011

8 bulan

haai hello, tak sangka dah lepas 3 hari kita berpuasa. alhamdulillah. semua berjalan lancar. dugaan itu biasa lah kan. terjerit terpekik dalam kelas. orang cakap jadi cikgu ni senang, tapi cuba mari sini kau mengajar pulak aku nak tengok gayanya. haaa. so jangan main sedap cakap je ye.



hari hari berbuka bersama family, seronok. emak masak sedap. insyallah weekend ni boleh berbuka dengan wed. yeahoo. bukan senang sekali sekala dapat jumpa. sorang putrajaya, sorang melaka. aihhh. ini yang tak sabar nak pindah sana nii. tahun depan punya depan mintak2 boleh dah transfer sana. kalau takkk. memang kena tinggal laaa sinii je. hehehe


okay takde ape nak cerita lagi, sahur memang kena sahur, kalau tak flatt takde tenaga wohhh.

No comments: