Aug 16, 2011

again

BONUS DAH MASUK, ok boleh beli persiapan raya, nak masuk sepuluh helai baju menunggu..






opss, tidak lah sebegitu rupanya aku. obses buat baju. adelah sikit buat pergi sekolah. aku tengah tunggu buah hati aku bagi hadiah. nak terlompat aku nanti.

semalam berbuka dengan family dekat ikan bakar, maveless betul laa. asik berbuka dengan kawan kawan dan buah hati je family lak kite lupakan kan..tak bagus jugak tu..so spend time dengan family, tak lama pun takpa. janji semua ada..


im going to KL this week, nak cari apa? yeayyy.

No comments: