Aug 6, 2011

im going to kl

hello guys, sempat lagi update belog sementara nak menunggu gerak ke KL. tujuan utama ke kl adalah untuk mencari baju yang berkenan, tak banyak pun. cuma just nak tengok tengok kalau berkenan beli. hehehehe.

sangat mengantuk pagi ni. semalam tidur lewat ohhh.

oh ya im welcoming wed back to melaka pagi ni. have save ride sayang. nak suprise saya konon. tengok saya dah pergi kl dan awak balik melaka. okay takpe, esok kita berbuka sama. wait for me.


hmm hmm. hari mahu hujan. harap kl tak hujan. nak jadi macam tourist pulak melangok berjalan sakan disana. doakan saya selamat pulang ke melaka ya :)





okay okay..see you next entry guys


p/s: baik betul bahasa aku dalam entry kali ini kannn? hahahhahahaha

No comments: