Sep 20, 2011

ONE DAY

terimakasih sayang :)
hello guys, harini paling comel. kenapa?

meh eza cerita kejap..
mula mula wed cakap tak balik then tiba2 petang tadi dia cakap dia otw balik. aku tahu dia memang nak menyakat aku so aku bajet dalam satu jam lagi dia akan mesej, sorry gurau haha.

pukul empat petang sudah dekat melaka, yeayy. pergi coconut shake pekena nasi lemak dan dua cawan special coconut shake klebang memang terbaik. thank you so much.
dan dann..suprise..dapat kain pasang warna kegemaran aku, turqouise kehijauan, dua pasang. so satu dia satu aku. sama kaler nampaknya dan sepasang satin putih metalik dia bagi. ok yang tengah tu konon mactching dengan turqouise. tempah sama2, setel satu dulang sudah :)


thanks a lot, macam tahu2 je aku admire kaler ni, thanks again. ILYSM

No comments: