Oct 24, 2011

cuti sekolah pun bermula

wed balik ahad, isnin dan selasa. lama cuti so macam2 kitaorang buat dan selesaikan. ahad memang wajib makan makan tempat feveret sebab tahap mengidam aku memang kena tunaikan jugakk. kesian die balik penat2 aku buat tak tahu, yelah kann aku takde mood sebab datang bulan. lama2 baru ok sikit. so harini macam2 hal nak kena setelkan. isnin pejabat bukak, bank bukak, kedai baju pun bukak. ikot planning harini nak kena teman dia potong rambut, kemudian tempah baju, kemudian pegi bank simpan duit, lepastu pegi sane, pegi sini. ok banyak betul benda kena buat. ape ape pun ini dah hampir hujung tahun beb. tak sdarkan..

banyak benda kena buat, persiapan rapi kena dirancang dan segala-gala adalah wang, tak sabar menanti Mei..biar lambat asalkan selamat dan berkekalan insyallah..

No comments: