Oct 25, 2011

gedebak gedebuk

yeah, gedebak gedebuk besok dah raya deepavali. so sempena deepavali saya nak buat entry khas untuk anda semua sebab sama-sama happy dekat belog eza yeahh.


saja nak show off gelang india. haha. ok original from india tau!

jom tengok. sebab muka aku je exposed lebih. ini semua tak edit. kau tengok jelaa kk

ini hanya separuh, selebihnya adik2 dah angkut dahhhh

kelas kau kannnnn hahahaha

main cakk cakkk ye

pengsan kejap tengok kajol...

ini konon berangan shah rukh khan dekat depan laa niii

ini macam bipasha basu pakai bikini hehehhehe

No comments: