Oct 16, 2011

induksi

seronok dah dapat surat panggilan ke induksi, aku dengan midah dapat kat KL, JALAN TAR..memang kelass kauu eza..shopping sempat tak? ok ok. bila surat dah datang itu tandanya kena siapkan assigment. kerja-kerja seorang student bermula lagi. huhuhu teringat pulak masa buat thesis pun mampu apatah lagi assigment ni je kann. tiba2 bangga pulak sebab dah ade thesis sendiri. thanks to Prof Dr Mazeta  as my SV..

sempena meraikan kemeriahan kami pergi makan makan dakn karoke macam biasa. makan dekat cristal bay. dan pagi itu ada lawan boleh. heheh. dapat tempat ketiga untuk grouping. jadi laaa kann.

balik2 terus pulun buat sampai malam dan siapkan and pagi nii aku teru bawak pegi binding. lega weh dah siap. hadoiii. ni laaa hasilnyeee

tadaaaa....! siap dah pun


hehehe okay dah tengok kan? sesiapa yang nak tengok contoh boleh la komen dan letakkan email anda. saya akan send email dekat korang sebagai rujukan ok tak? dan lagi satu anda juga boleh mencari di facebook jika saya gagal berbuat demikian. thanks :)

No comments: